Njemačke prikolice vrhunske kvalitete

Koncepcija tvrtke Müller-Mitteltal oduvijek je bila ta da se za zahtjeve prijevoza pronađu individualna rješenja: već više od 70 godina mi smo pouzdani partner građevinske industrije, prometa i gospodarstva električne energije, komunalnih, poduzeća, poduzeća za zbrinjavanje otpada i poduzeća za reciklažu te špedicija.

Filozofija našeg poduzeća jest ponuditi najsuvremeniju tehniku vozila po prihvatljivim cijenama: Više od 50000 prikolica u prometu svakodnevno to potvrđuje.

Veliki potencijal kamiona pri maksimalnoj pokretljivosti pretpostavlja visoku razinu tehničkog znanja i iskustva. Vlastiti razvoji i patenti samo naglašavaju veselje koje poduzeće Müller-Mitteltal nalazi u inovacijama. Sustavi osiguranja kvalitete dobivaju naše najveće standarde proizvodnje sve do isporuke. Sve ono što je uskraćeno područjima tehnike mjerenja i ispitivanja prepuštamo školovanim očima naših kvalificiranih suradnika.

Tako će Vaša prikolica dobiti atribut „Müller-Mitteltal” i uspijevat će postizati u svakodnevnici sve ono što od nje tražite.


IZDAVANJE POTVRDA PROIZVOĐAČA I CERTIFIKATA ZA RABLJENE Müller Mitteltal PRIKOLICE

Tvrtka MOVEX d.o.o. ovlašteni zastupnik i distributer proizvoda Müller Mitteltal iz Njemačke, izdaje za vaše rabljene Müller Mitteltal prikolice i poluprikolice Potvrde proizvođača i Certifikate

(HERSTELLERBESTÄTIGUNG / MANUFACTURERS CERTIFICATE).


Galerija slika