Cestovni Airbag

Neizostavno djelujemo na prvom mjestu kada je riječ o sigurnosti na cesti. Alpina zračni jastuk za ceste smatra se najnježnijim sustavom sudara na svijetu i iskustvo u nekoliko europskih zemalja pokazuje da korištenje naših zračnih jastuka dovodi do smanjenja rizika za 100%. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji zračnog jastuka Alpina, jastuk za udare također može iskoristiti svoj učinak ublažavanja čak i ako je nekoliko nesreća jedna za drugom. Brza i jednostavna instalacija našeg sigurnosnog jastuka stvara učinkovitost i potencijalne uštede zbog kraćeg vremena postavljanja, kraćih zatvaranja traka i nižih troškova rada. Svi Alpina cestovni zračni jastuci testirani su pod strogom EU direktivom EN 1317-3 i imaju potrebna odobrenja za uporabu / licencu BMVIT-a (Federalnog ministarstva za promet, inovacije i tehnologiju).

TMA light ublaživač udara

Naš TMA light ublaživač udara je prvi TÜV-testirani ublaživač udara za vozila težine do 3,5 t koji se svakodnevno koriste u održavanju cesta. Brza i jednostavna instalacija TMA light ublaživača udara na ophodarska vozila, čini ga savršenim i bitnim pratiocem na cesti. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu svjetla našeg TMA light ublaživača udara, mi smo jedini proizvođač u ovom području jer su zbog svoje težine svi ostali TMA-ovi neprikladni za uporabu na vozilima do 3,5 t.

TMA light ublaživač udara je testiran po strogim američkim standardom NCHRP 350 od strane TÜV-a i dvostruko je bolji nego što se zahtijeva prema europskom standardu. TMA light ublaživač udara znatno povećava zaštitu radilišta i radnika na cesti čim napuste svoje vozilo i obavljaju radove na autocestama i dvostrukim kolovozima. Zbog mogućnosti smanjenja udara, cestovni radnici koji se nalaze na ili ispred ophodarskog vozila sa instaliranim TMA zaštitom od udara, zaštićeni su, a vozači koji udaraju u njega imaju koristi od TMA light ublažavača udara.